Новоизбраните кметове в Гоце Делчев, Сатовча и Хаджидимово утре полагат клетва, в Гърмен - на 13-и ноември

Д-р Елена Аврамова /втората от ляво надясно/, снимка: Infomreja.bg

Новоизбраните кметове и общински съветници от общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Сатовча утре полагат клетва. 

Тържественото заседание в Гоце Делчев е насрочено за 10 часа и то ще бъде проведено в заседателната зала на Общинския съвет. То ще започне с приветствие от губернатора Бисер Михайлов, след което председателят на ОИК Мартин Бусаров ще обяви изборните резултати. След полагането на клетва на кмета Владимир Москов, кметовете по населени места и общинските съветници ще започне и същинската работа на новия парламент.

Заседанието ще бъде водено от най-възрастният общински съветник д-р Елена Аврамова, общински председател на ДСБ. Тя бе общински съветник и в предходния парламент.

Малко по късно утре при същия дневен ред ще положат клетва кметът на община Сатовча Арбен Мименов и градоначалникът на община Хаджидимово  Людмил Терзиев заедно с избраните кметове на населени места и общински съветници. Първото заседание в Сатовча ще бъде водено от Зайра Ибишева, а в Хаджидимово от Мехмед Имамов.

Първото заседание в Гърмен и полагането на клетвата на кмета Минка Капитанова и новоизбраните кметове на населени места и общински съветници е насрочено за късмет на фаталния петък 13-и от 13 часа в залата на читалището, което ще бъде водено от най-възрастният общински съветник Росен Соленков от групата на ГЕРБ.

На първите заседания ще бъдат избрани четиримата председатели на новите парламенти в общините Гоце Делчев, Сатовча, Хаджидимово и Гърмен. За председатели в Гоце Делчев и в Хаджидимово, според предварителна информация, се очаква да бъдат избрани досегашните шефове Ангел Гераксиев и Мехмед Имамов.

 

Мехмед Имамов
Зайра Ибишева
Росен Соленков

КОМЕНТАРИ

БСП17:52 - 08.11.2015
Ако в Гоце Делчев пак поставите този за председател на Общинския съвет значи кмете предавате всички които гласуваха за теб.
greeno vino17:39 - 08.11.2015
не, до Оракула от матрицата се допитахме.
Q15:28 - 08.11.2015
te tiq ot GARMEN da ne sa sa dopitali do vra4ka
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK