Ново 7-членно ръководство си избра МО на БСП на заседание в Банско

снимки: Пресцентър БСП

Ново 7-членно ръководство бе избрано на заседание на Областен съвет на Младежкото обединение на БСП - Благоевград, проведено вчера в Банско. Членовете на ръководството ще координират привличането на активни млади хора към БСП и социалната политика на столетницата.

Председател е общинският съветник Асен Балабанов. За Благоевград и Симитли ще отговаря Антон Асийски, за  Сандански и Кресна - Цветан Илиев, за Петрич и Струмяни - Александър Главчев. Младежите в Банско, Разлог, Белица и Якоруда ще бъдат координирани от Костадин Атанасов, в Сатовча и Гърмен - от Бойко Доленски. За Гоце Делчев и Хаджидимово ще отговаря общинският съветник от БСП Димитър Бояджиев.

Младежите приеха и програма за действие до изборите. Сред първите иницативи в нея са кампания за борба с младежката безработица, с акцент върху идеята за гарантирано от държавата първо работно място, мерки срещу демографската криза и отбелязване на студенския празник съвместно със студентските организации.

След заседанието на Областния съвет младежите се включиха в среща на гражданите с двете бойни дами на столетницата - Корнелия Нинова и Мая Манолова, където заедно с банскалии ги отрупаха с въпроси, най-вече за проблемите на съдебната система, икономическата политика на правителството и алтернативите на БСП, коалицонната политика и проблемите с намирането на партньори по места.

Натоварена седмица имаха младежите на БСП, по думите на новия областен председател на Младежкото обединение Асен Балабанов. След срещата със Сергей Станишев в Благоевград младите социалисти участваха активно и в червения десант на лидерите на столетницата в Пиринско.

 

снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП

КОМЕНТАРИ

ДПС16:55 - 11.09.2013
Тук виждам Чичо Митко Батко Гошо а защо я няма Сабринка,аааа
Иванчо17:16 - 13.11.2012
Не ни обиждайте, младежи сме! Средна възраст-82!!!
Браво08:13 - 12.11.2012
Браво на младите!Успех и изборна победа!
Марийка22:08 - 11.11.2012
Отлично млади социалисти,сега сите вие 7 комсомолци ке пребавите по 10 000 гласа и БСП ке има 8 мандата от 10 в Благоевградско.Тако ке биде и другаде и власто ке е у вази.Бойко да му мисле.

FACEBOOK