Новите общински ръководства на МГЕРБ проведоха първото си общо събрание

Снимки: ПП ГЕРБ

Областното ръководство на МГЕРБ и всички новоутвърдени общински младежки ръководства проведоха първото си общо събрание. На срещата, освен областният координатор Мая Станойкова и организационният секретар Иво Саев, присъстваха и новите общински координатори на младежките организации на ГЕРБ.

Младежите направиха отчет на дейността си за първото шестмесечие на годината, както и очертаха предстоящите мероприятия, които ще реализират.

На събранието стана ясно, че и това лято от МГЕРБ ще организират регионалната инициатива "Седем причина да изберем България", която се провежда на Седемте рилски езера. Миналото лято тя бе реализиран за първи път и още тогава предизвика голям интерес, като събра млади хора не само от Кюстендилска област, а и от Благоевград, Перник и Пазарджик. Походът до Рилските езера ще се проведе през месец юли.

Новите ръководства взеха решение да организират и регионален семинар в град Кюстендил, който да бъде по актуалната и полезна тема: "Европейските проекти и младите хора: възможност за реализация".

На срещата стана ясно още, че предстои едно регионално обучение в Пазарджик, на което са поканени и представители на МГЕРБ - област Кюстендил. А на традиционния Летен университет на младежката организация пък ще има представител на всяка една община от област Кюстендил.

Летният университет ще се проведе в дните от 1 до 4 септември във Варна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK