Новият стар кмет на Белица започна мандата си с нови проекти

Снимка: Община Белица

Ревански подписа първите проекти

Ревански подписа първите проекти за новия си мандат.

Тази сутрин кметът на община Белица стартира новия си мандат като подписа проект за енергийна ефективност на стойност 165 хил. лв. по Европейската програмата за развитие на селските райони.

В изпълнение на проекта ще се реновират сградите даващи облика на селата Кузьово и Орцево, разположени в техния идеален център.

Сгради, в които се помещават кметствата, и са значими за местните хора.

По време на подписване на договора Радослав Ревански с радост сподели, че с този проект изпълнява час от обещанията си по време на предизборната си кампания с ангажимент към малкия човек в община Белица - хората в малките населени места.

Защото и там живеят хора и заслужават да живеят в приятна атмосфера. Това е една инвестиция която ще зарадва хората и в двете села от общината.

 

КОМЕНТАРИ

аа608:47 - 11.11.2019
Ти да видиш - да туриш изолация на кметството в две затънтени села и да му речеш: спазвам обещанията към малкия човек, ...да живеят в приятна атмосфера. Смях. Пълен популизъм
Manlyman11:00 - 08.11.2019
Браво Бе Ревански.Помислих че си поредната държанка на Д.П. (не че не си) но като такава пак успя да направиш доста неща за Белица.Браво.Пък и си взе заможна булка.Нареждат ти се нещата.
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK