Новият областен координатор на ГЕРБ – Добрич е Деница Сачева

Снимка: ГЕРБ

На срещата, състояла се късно в петък, присъстваха и Цветомир Паунов

Новият областен координатор на ГЕРБ – Добрич Деница Сачева бе представена от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ пред областното и общинското ръководство на партията в Добрич. На срещата, състояла се късно в петък, присъстваха и Цветомир Паунов –  административен секретар на ГЕРБ, Тодор Тодоров – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и областен координатор на партията в Силистра, както и двамата депутати от Добрич – вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова. 

"Важно е да се внесе нова енергия в структурата на ГЕРБ в Добрич. ГЕРБ непрекъснато се развива като партия. Деница Сачева е не само един успешен министър с добър професионален опит, но и притежава много добри организационни умения. Освен това госпожа Сачева е емоционално свързана с Добрич", обърна се към присъстващите административният секретар Цветомир Паунов. Той припомни, че вицеадмирал Манушев стана областен координатор на ГЕРБ в едно много трудно време и му благодари за работата и всеотдайността. 

"И аз изразявам своите благодарности към господин Манушев, ще използвам съветите и опита му в работата", обяви Деница Сачева. Тя добави, че пред структурата стои много трудна година не само защото има избори, но и защото има пандемия. "Нужни са смелост, кураж и креативност. Този, който работи, търпи критики. Работим нелека среда. На практика по всяка тема обществото е разделено на две. Надявам се да докажем през следващите месеци, че сме най-подготвени, за да предложим реални решения на проблемите на хората", бяха думите на новия областен координатор на Добрич.

"За мен беше чест да ви бъда областен координатор", обърна се към актива депутатът Пламен Манушев. Той пожела попътен вятър на новия областен ръководител Деница Сачева, за да изведе успешно ПП ГЕРБ като първа политическа сила.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK