Новият депутат от ГЕРБ Димитър Гамишев положи клетва, мястото му в ОбС-Гоце Делчев заема директорът на училището в Брезница

Димитър Гамишев

Новият народен представител от Гоце Делчев, Димитър Гамишев, днес положи клетва в Народното събрание. Той бе 7-ият поред в пиринската листа на ПП ГЕРБ.

В парламента той се озова след като депутатът Алекдсандър Манолев бе назначен на поста заместник-министър на икономиката и след като бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов се отказа да заеме мястото на Манолев в групата на ГЕРБ.

Новият народен представител Димиър Гамишев досега бе общински съветник от ПП ГЕРБ в Общинския съвет в Гоце Делчев. След влизането му в парламента неговото място ще бъде заето от следващия в съветническата листа, а именно Николай Джингаров - директор на СУ "Св. св. Кирил  и Методий“ в с. Брезница.

Джингаров е дългогодишен член на ГЕРБ-Гоце Делчев, бил е в общинското ръководство на партията и временно изпълняващ длъжността председател до провеждане на изборната конференция, на която за титуляр бе избран Димитър Гамишев.

 

Училището в село Брезница
Николай Джингаров с Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Опа08:57 - 11.05.2017
Айде Тунча е тъпото Гоше яжте му кула на Митко
Бюро по труда Гоце Делчев СКАНДАЛНИ ФАКТИ за БСП08:38 - 11.05.2017
В каква държава живеем -АБСУРДИЗЪМ .Вижте какво са изнесли "ЗАПОЗНАТ " и "БЕДНЯКА" в техните коментари тук http://www.struma.com/politika/shte-otgovori-li-gerb-na-kadroviya-revanshizum-na-bsp-v_116917/#comments
смях00:49 - 11.05.2017
Каква държава, какъв народ - Абсурдизъм!!! Няма думи - ццц....
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK