Центърът за личностно и творческо развитие посрещна своите възпитаници за новата учебна година

Снимки: Община Благоевград

Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград, Христина Шопова, официално откри новата  учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие. Тя поздрави всички ученици, преподаватели и родители.

„Поставяме началото на една творческа година, в която тези прекрасни деца, бъдещето на Благоевград, отново ще ни карат да се гордеем. Благодаря на родителите, които водят децата си в Центъра и ги подкрепят. Община Благоевград се стреми да създава добри условия за децата“, отбеляза в приветствието си тя. 

По време на събитието заместник-кметът сподели добрата новина, че скоро започва ремонтът на фоайето на Младежкия дом, което ще се превърне в място за културни прояви.

Началото бе поставено на площад „Народни будители“, където се събраха гости, родители, преподаватели и малките таланти от Центъра. 

На тържеството бяха презентирани всички школи, а възпитаниците на Центъра показаха всичко научено и усвоено до момента. Учениците показаха отличната дейност на Центъра чрез рисуване, пеене, танцуване и други.

От миналата учебна година в  Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград бяха открити две нови школи. Една от тях е Школата по цигулка с ръководител Стоил Богданов. „Приключенски клуб“ също стана част от семейството на Центъра от миналата година.

От тази учебна година най-новото попълнение в Центъра е втора школа по пиано. Преподавател е Милена Томанова, която вече посрещна първите си ученици.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK