Нови две спирки ще бъдат използвани в района на дупнишкия квартал "Бистрица" заради ремонтни дейности

Снимки: Община Дупница

Нови две спирки ще бъдат използвани в района на ж.к. "Бистрица" от градския транспорт, заради ремонтните дейности в квартала. От утре, автобусите ще спират при заведение "Колата" и при бл. 2 на кръстовището на ул. "Жива вода" и "Александър Балабанов".

Този режим на използване от градския транспорт ще продължи поне 15-ина дни. Маршрутът бе уточнен между зам.кмета на Общината Крум Милев, транспортния експерт Стефан Бойчев, представителят на автобусните превозвачи Росен Искрев и фирмата извършваща ремонтите в най-големия квартал.

"Налагат се тези временни транспортни схеми, защото в буквалния смисъл жилищния квартал е блокиран от ремонтните дейности. Радвам се, че жителите на квартала проявяват разбиране и приемат дискомфорта, за което им благодаря", лаконичен бе Милев. 

Започват ремонтите и на самите междублокови пространства, където минава водопровод и канал, чиято смяна предстои. За целта, от утре ще е забранено паркирането пред бл.62 и 62 в ж.к. "Бистрица" за няколко дни, докато приключат изкопните дейности. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK