Нови дарения за МБАЛ „Иван Скендеров“ - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Направени са от фирми и отделни граждани

Четиридесет и шест  хиляди лева са постъпили по сметката на община Гоце Делчев за дарения в подкрепа на МБАЛ „Иван Скендеров“ за борба с корона вируса.

Много фирми от Гоце Делчев са сред дарителите, част от тях бяха обявени миналата седмица, а сред новите са: „Булгартабак - холдинг“АД, „Глобус“ ЕООД, „Янел“ ЕООД, „Елинстал“ ООД, „Локан“ ЕООД, „ВИАТ“, „Аполо“, хандбалният отбор на „Пирин“ - Гоце Делчев, евродепутатът Асим Адемов, народните представители Богдан Боцев, Делян Пеевски, Кирил Добрев, Районна прокуратура – Гоце Делчев.

Благодарим от сърце и на близо 60-те наши съграждани от града, страната и чужбина, които също са направили дарения по сметката.

Всяка помощ под формата на респираторни апарати, материали, медикаменти, консумативи или средства, с които да бъдат закупени те, е важна и ще бъде безценна.

Общинският кризисен щаб благодари на всички за отзивчивостта и подкрепата. Само с общи усилия можем да се справим с трудната ситуация.

 

КОМЕНТАРИ

Неврокоп16:50 - 10.04.2020
Да се закрие тази болница и без това хората ходят в Благоевград да се лекуват....Стига сме хранили търей некъдърници и крадци от здравната каса.
Въведете име...14:26 - 10.04.2020
Справката на НЗОК показва, че за миналата година болницата е получила 4 190 698 лв по клинични пътеки. Смятайте процентно колко са даренията, кражбите и всичко друго.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK