Нови 62 положителни проби на коронавирус в област Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Починал е 88-годишен мъж от община Кюстендил, който е имал придружаващи заболявания

Нови 62 положителни случаи с коронавирусна инфекция има за изминалото денонощие в област Кюстендил. Новозаразените лица по общини са: Дупница – 35, Кюстендил – 13, Бобов дол – 5, Кочериново – 4, Сапарева баня – 3 и Невестино – 2, съобщават от Областния оперативен щаб.

В Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил са хоспитализирани 31 души. На интензивно лечение са двама от тях, други трима пациенти също са в по-тежко състояние.       

Към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са хоспитализирани 22 лица. Един пациент е интубиран, трима други са на интензивно лечение. От хоспитализираните 12 души са на кислород и в средно тежко състояние.

Към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение 18 пациенти. Осем са на кислород, като трима от тях са в по-тежко състояние.

Починал е 88-годишен мъж от община Кюстендил, който е имал придружаващи заболявания. Областният оперативен щаб изказва искрени съболезнования на семейството и близките на починалия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK