Новаков от трибуната на ГЕРБ: Длъжни сме да продължим!

Снимка: ГЕРБ

Сред участниците бяха Атанас Камбитов и Кирил Котев

Андрей Новаков - евродепутат и областен лидер на ГЕРБ-Благоевград участва в конференцията на ПП ГЕРБ в „София Тех Парк“ днес.

От трибуната, Новаков бе един от членовете на партията, който изказа благодарността си към колегите си за това, че работят заедно.

„Уважаеми колеги, но вие не сте големи, а приятели и съмишленици. Благодаря, че прекосихте България, радвам се да ви видя тук, защото ако гледаме телевизия, ще решим, че сте изчезнали, затова освен телевизия, трябва да гледаме и през прозореца“, започна Новаков.

Роден съм в провинцията, завърших в Благоевград и ето ме тук като евродепутат. Моята история нямаше да е възможна в нито една друга формация. Опонентите е могат да повярват, че могат да се постигат резултати без връзки. Моята история е възможна заради голямата история от успеха на ГЕРБ. Ако през 2010 ви бях казал, че България е така развита, както сега, тогава нямаше да повярвате, но това се случи. Това стана за 10 години, защото на ГЕБ е възможно да се справя в трудни моменти. От политическата камбанария ние сме партия „парадокс“, но така се прави, защото следващите не трябва да плащат за наши грешки, заяви Новаков.

Длъжни сме да продължим, защото нацията ние преживяла войни и робства, време е да си вдигнем главата, а не юмрука. Има проблеми и грешки, избързване, но не винаги е имало комфорт за това. В политиката не можеш да се харесаш на всички, но си длъжен да работиш за всички! Отговорността ни е да намерим общ език с хората, младите, и да направим следващата крачка. Докато другите ги карат да рушат, ние ще съграждаме. Бъдете достойни, смели, амбициозни, за да съградим тази България!, пожела на съпартииците си евродепутатът.

Сред участниците в конференцията бяха още бившия кмет на Благоевград – Атанас Камбитов, и Кирил Котев – ексгардоначалник на Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK