Нова съвместна дейност на родители, учители и ученици от Първо ОУ – Гоце Делчев

Снимки: Първо ОУ

Тези дни родители, учители и ученици от Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев проведоха още една съвместна дейност. Този път инициативата дойде от родителите. Те се справиха чудесно и с организацията, като най-дейна беше Стефка Тошева.

Сред красивата пиринска природа на курорта Попови ливади петокласници и шестокласници, ръководени от преподавателя Димитър Агов и педагогическия съветник Мария Калинова, преживяха три незабравими дни. Те намериха време за всичко – и за разходки в планината, и за игри, и за сериозни разговори, и за творчески занимания.

Основната тема, по която дискутираха, беше свързана с начините на общуване – реално и виртуално, и със свързаните с тях емоции. Неусетно учениците преминаха от теория към практика и с подръчни материали направиха колажи, чрез които материализираха своите представи за емотикони, лайкове, вайбър… Така с помощта на шишарки, борови иглички, камъчета и всичко, което имаха подръка, те дадоха простор на своето въображение, проявиха творчество и естетически вкус.

Общите игри и занимания сплотиха децата. Всички се завърнаха отпочинали и доволни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK