Нова рокада в Гоце Делчев, уволниха директор от БСП, смениха го с кадър на ГЕРБ

Петър Янев, снимки: infomreja.bg

Общинският съветник и активист на БСП Петър Янев е бил уволнен днес от поста директор на гоцеделчевския клон на Пътно управление, а на негово място е възстановен на предишната му длъжност отстранения по време на чистките при правителството на Пламен Орешарски - Николай Аврионов, който е член и активист на ГЕРБ.

Партийната въртележката на уволнения и назначения на бивши и настоящи кадри на ГЕРБ и БСП продължава с пълна сила.

В гоцеделчевските предприятия рокади бяха направени в "Напоителни системи", където бе възстановен също уволнения от предишното правителство Димитър Попов - общински съветник от ГЕРБ. Попов остави на работа в държавното дружество до излизане в пенсия на предходния директор Юлиян Юруков.

В момента тече недоволство към Попов за уволнения на хора, предложени от ГЕРБ – Хаджидимово.

За около месец бяха сменени и директорите от БСП на "Български пощи" - Иван Горанов, и на ДГС - Гоце Делчев - Марко Запрев, който пък бе реабилитиран и назначен за шеф на горското стопанство в Гърмен на мястото на досегашния директор Денислав Шенгов.

Днешното уволнение на Петър Янев отново взриви недоволството в средите на БСП, откъдето заявиха, че ще предприемат протестни действия и подписка, като се заканиха да сезират министър-председателя Бойко Борисов за поредното политическо уволнение.

От БСП припомниха, че след уволнението на Марко Запрев зад него с подписите си са застанали 4 200 жители от общината, които на най-високо ниво изразиха недоволството си от безпринципната рокада в ДГС - Гоце Делчев.

 

Димитър Попов

КОМЕНТАРИ

grajdanin08:42 - 05.05.2015
Vmesto da se chudqt kak da si igraqt mejdupartiini igrichki neka se uvolnqvat tam po parlamenta. S tezi redovni rokadi problemite ostavat.E za tva sme na tozi hal. Zloba zavist i alchnost za pari i vlast.
Ачо08:18 - 05.05.2015
Заеби дахалийска стана квартал на директорите
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK