Нова кола се падна на Хаджигаев от питката с късмети

снимки: infomreja.bg

„Ще продадеш колата стара и нова бързо ще подкараш“. Този късмет се падна от питката с новогодишни пожелания на областния управител Костадин Хаджигаев, който събра журналисти на предколедна пресконференция.

Заместникът му Георги Баханов ще кара стария си автомобил и догодина, но пък къщата ще му е пълна до комина с веселие и радост, гласи изтегленият от него късмет.

С чаша червено мерло Хаджигаев и Баханов вдигнаха наздравица и пожелаха на себе си и на журналистите здраве, късмет и много успехи през 2012-та.

В обновената заседателна зала на Областната управа двамата направиха кратък отчет за свършеното от държавната администрация през годината.

Насърчаване на инвестициите и иновациите в бизнеса за разкриване на нови работни места, ще бъде основният приоритет в работата на Областната администрация през следващата година. "Ще засилим контрола върху незаконосъобразните решения на общинските съвети, но ще наблегнем и на по-доброто взаимодействие с кметовете", заяви областният управител на Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK