ГЕРБ спази традицията, регистрира се първа за местните избори

Снимка: БГНЕС

Подписите, внесени в ЦИК, са точно 9 999, както винаги

За поредна година партия ГЕРБ спази традицията и се регистрира първа, след като в продължение на повече от седмица представители на младежката структура на партията даваха денонощни дежурства пред входа на Централната избирателна комисия (ЦИК), за да гарантират първото място на ГЕРБ.

Сред присъстващите на регистрацията беше и кметът на Бургас – Димитър Николов, заместник-председател на партията, а необходимите документи бяха внесени от членовете на ИК на ГЕРБ Живко Димитров, Живко Тодоров, секретаря на партията Цветомир Паунов и членове на младежката структура на партията.

Цветомир Паунов благодари на младежките представители за денонощните дежурства. По думите му над 40 000 са общо събраните подписи, но остават верни на традицията и внесените в ЦИК са точно 9 999, както и на предишни регистрации за избори.

Кандидатите на структурата за местна власт постепенно ще бъдат разкривани, след като Изпълнителната комисия на партията. От ГЕРБ очакват успешна кампания и да препотвърдят резултатите от предходните избори.

Партийният процес в ГЕРБ не е спирал след приключването на евроизборите през тази година. Между 8 и 9 хил. кандидати ще се явят на изборите.

Мандатът на кмета на София Йорданка Фандъкова е изключително успешен и в ГЕРБ са убедени, че с обновен екип ще продължи добрата си работа, коментира Живко Димитров пред Dariknews.bg.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK