Нова алтернатива се регистрира в РИК

снимки: infomreja.bg

„Нова алтернатива” направи своята регистрация в РИК-Благоевград за участие на парламентарните избори.

Партията на бившия военен министър Николай Цонев атакува вота в Пиринско с присъствието на две дама в първите редици на кандидатдепутатската листа.

Първа е Диана Бурова-Микова, член на политическия кабинет, а второто място е за Красимира Пейчева от Гоце Делчев. След тях се нарежда земеделският производител от петричкото село Кърналово Георги Велев.

„Ние сме за рестарт и икономическо и социално презареждане на България”, заяви малко преди да регистрира документите в РИК Диана Бурова-Микова.

"Основната цел на България в момента е да има нова алтернатива във всички области на социално икономическия живот - нова алтернатива в икономиката, в сигурността, в здравеопазването”, подчерта амбициозната дама.

Днес тя положи подписа си в документите за участие в предстоящия вот заедно с младия лидер на благоевградската структура Ангел Шопов и Божидар Димитров, който е заместник-председател на областното ръководство.

„Участваме в изборите, за да покажем, че има нова алтернатива за страната ни и това на първо място са младите хора”, допълни Диана Бурова-Микова.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Никой15:17 - 10.01.2014
Toзи ми прилича на алкохолик
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK