Обраният грък в Хвостяне бил в селото на секс туризъм

Снимки: Личен архив

Две млади и красиви ромки – известни в региона жрици на любовта, от гърменското село Хвостяне са причината за скандала и обира на 53-годишния гръцки гражданин, който преди дни вдигна на крак цялата полиция в Гоце Делчев.

Възрастният гръцки гражданин бил заведен в ромския квартал в Хвостяне от своя по млад сънародник П.М. на 32 години с обещание, че ще му уреди да прави секс с млада ромка - приятелка на негова приятелка.

Двете, според местните, били платени проститутки, които изкарвали парите си като основните им клиенти били гърци.  

Задържаният за обира гръцки гражданин бил чест гост на ромския квартал в Хвостяне като местните го припознават и като сводник на двете жрици, който им водел гръцките клиенти.

Така в деня на скандала и последвалия обир, възрастният грък бил закаран в селото на секс туризъм.

Той напазарувал богато и заредил масата в къщата на жриците и се заформил купон. Ядене, пиене, музика, които съответно довели до скандал, след което П.М. насила и след лека схватка отнел от по-възрастния мераклия сумата от 270 лева.  

Последвал и обир на лекия автомобил „Ситроен“, паркиран незаключен в Хвостяне, от който според свидетелствата на възрастния гръцки гражданин, пред полицията били задигнати мобилен телефон, усилвател за автомобил и суббуфер.

Запознати коментираха, че в кражбата от автомобила са участвали и местни помагачи.  

След струпването на много полиция в дома на жриците е бил направен обиск, но нищо от откраднатите вещи не било намерено.  

Според жалбата, депозирана в полицията от потърпевшия грък, кражбата и скандалът са се случили във времето от 20,15 часа до 21,00 часа на 05.04.2018 г.

Запознати коментираха, че П.М. не бил грък, а руснак, който от години работел в Гърция.

За случая е уведомена Районната прокуратура в Гоце Делчев и е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK