Нов облик за улица "Даме Груев" в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив
Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов и управителят на В и К- Благоевград Росица Димитрова проведоха среща и двете институции ще работят съвместно по ремонта на улица „Даме Груев”. По продължението на цялата улица ще бъде подменен водопроводът. След приключване на работата на водното дружество, Община Благоевград ще положи нова асфалтова настилка. 
 
Още един проблем ще бъде решен за гражданите, които живеят в тази част на града. От години районът около Изчислителния център няма добро отводняване. Обектът бе включен в бюджет 2015 г. на община Благоевград. Кметът и екипът му са предвидили проектиране и СМР за отводняване на района около Изчислителния център като стойността на дейностите е 21 000 лева. 
 
Улица „Даме Груев”, освен изцяло асфалтирана ще бъде и облагородена - ще има озеленяване, ще бъдат оформени бордюрите и тротоарните пространства. Екипът на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов обещава до септември месец жители и гости на областния център да се радват на нова улица с европейски вид. 
 

КОМЕНТАРИ

Orle18:03 - 20.04.2015
А централна градска част кога ... г-н КМЕТЕ??? Мама кажа разкопа две улици в центъра на града за една тръба и сега чака да минете вие да асфалтирате неговите ремонти с нашите пари! Сега е момента да се смени 60 годишния водопровод и канализация около НХГ, а не само да се преасфалтират разбитите улици в района!!!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK