Нов младши съдия встъпи в длъжност в Окръжния съд в Благоевград

Снимка: Окръжен съд - Благоевград

В първия ден на юли, на официална церемония в ОС – Благоевград, след спечелен конкурс и успешно завършено 9-месечно обучение в Националния институт на правосъдието, в длъжност встъпи младши съдия Александър Трионджиев.

Той беше представен на колегите си от заместник-председателя на Окръжния съд-съдия Лилия Масева, която от свое име, от името на председателя Катя Бельова, както и от името на всички окръжни съдии,отправи приветсвие към новото попълнение, като му пожела дълъг и успешен професионален път в служба на справедливостта,изпълнен с безпристраност и в полза на обществото. Да работи с компетенетност и увереност, да бъде здрав и да постига житейско удовлетворение.

Пред магистратите от ОС - Благоевград, Александър Трионджиев тържествено положи клетва да отстоява върховенството на закона.

След приключване на официалната част младши съдия Трионджиев получи поздравления от своите колеги окръжни съдии, а както и от окръжният прокурор Ивайло Филипов, който присъстваше на церемонията.

Младши съдия Александър Трионджиев е на 31години. Роден е в Благоевград, но от години работи и живее в София. Завършил е с отличие Юридическия факултет в СУ „Св.Климент Охридски“, работил е като юрисконсулт и адвокат.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK