Номинираха Вили Вучева за лидер на Младежи ГЕРБ в Благоевград

Вили Вучева /в средата/, снимки: ГЕРБ

Младежи ГЕРБ-Благоевград проведоха отчетно-изборно събрание за номиниране на общинско ръководство. Единствена номинация за общински ръководител бе Вили Вучева, която бе единодушно избрана. Десислава Безинска бе избрана за общински организационен секретар.

На събранието на младежката структура на партията в Благоевград присъстваха Даниела Савеклиева, областен координатор на ГЕРБ в Благоевградска област и народен представител, Йордан Андонов - общински ръководител на партията и народен представител, и организационният секретар на партийната структура Евгени Бибов. 

„Вярвам, че новото общинско ръководство ще продължи да работи усърдно, за да върви организацията напред. През годините младежката организация на ПП ГЕРБ в Благоевград е показвала, че може да се справи с много задачи”, каза Даниела Савеклиева. Тя изказа задоволство за добре свършената работа, но и пожела една още по-добра, по-силна младежка организация.

Йордан Андонов подчерта, че заедно с Жени ГЕРБ-Благоевград, организацията на младежите е много важна, тъй като са били много активни.

„Организацията на Младежи ГЕРБ-Благоевград неведнъж е била за пример в цялата страна, като една от най-активните и добре работещи младежки структури. Пожелавам на новото ръководство да продължи да работи усилено и да увеличи състава на организацията”, каза Венцислав Хросинков, областен координатор на МГЕРБ в Благоевград.

Предстои новоизбраното ръководство да бъде одобрено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

 

Венцислав Хросинков и Даниела Савеклиева

КОМЕНТАРИ

Blondi18:31 - 28.06.2016
Наистина достойна кандидатура, много интелигентно,лъчезарно и упорито момиче. Герб Благоевград винаги са били пример за това как трябва да се работи в екип. Пожелавам и успех и само напред, тази страна има нужда от такива млади хора.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK