Номинираха шестима за кандидат-депутати от ГЕРБ - Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, заместникът му Цветан Цветанов, настоящият депутат Георги Андонов, общинските съветници и членове на партийната организация в Гоце Делчев - адвокат Костадинка Богданова и инж. Ангел Тунчев, както и Михаил Ковачев от МГЕРБ са номинирани за кандидат-депутати от структурите на ГЕРБ в община Гоце Делчев.

Шестте кандидатури бяха издигнати снощи, по време на общо събрание на общинската организация, проведено в Дома на културата.

Партийният форум бе закрит за журналисти.

"Разисквахме вътрешни проблеми, касаещи оздравяването на местните и общинските структури на ГЕРБ. Дадохме и старт на подготовката за предстоящата предизборна кампания", съобщи за ИНФОМРЕЖА народният представител Георги Андонов, който е сред номинираните. 

Според устава номинациите трябва да бъдат представени за обсъждане пред Областния съвет на ГЕРБ, който ще проведе свое заседание утре, след което предстои утвърждаването им от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Dab...12:24 - 27.07.2014
Евроизбори-Брой получени предпочитания (преференции)-44 за "Острието" в с.Дабница.Това се казва насиране...ха,ха,ха.
Тони11:39 - 27.07.2014
"Острието" на ПП Герб се насра на евро-изборите.Хората от Чеча си го познават и не гласуват за него!До тук,в ѝерархията на ПП Герб е стигнал само с "кавали"....!
Сорос17:18 - 25.07.2014
Герб се усетиха ,че с Асим не става.Помаците не го искат.А,турците вече си заминаха за Турция.
tih14:47 - 23.07.2014
bravo gerberimahnali ste onzi pomiqar asim adem,,,,,ura

FACEBOOK