Нискотарифен превозвач отменя полетите до Италия и Израел

Снимка: Infomreja.bg

Причината е овладяване огнището на коронавирус

Нискотарифният превозвач Wizz Air обяви, че от днес, 10-и март, спира всички свои полети до Италия, поради блокирането на страната със заповед на италианския премиер в опит за овладяване на огнището на коронавирус в страната. От 12-и март авиокомпанията преустановява и всички полети до Тел Авив и Ейлат, поради въвеждането на 14-дневна карантина за всички пристигащи пътници, обявена от израелските власти като мярка срещу разпространението на вируса.

Полетите от всички дестинации в мрежата на Wizz Air до италиански градове (Алгеро, Бари, Болоня, Катания, Милано Бергамо, Милано Малпенса, Неапол, Пиза, Рим Чампино, Рим Фиумичино, Торино, Венеция Тревизо, Верона) ще бъдат прекратени от 10-и март до 3-ти април 2020 г.

Полетите на авиокомпанията от Виена, София и Варна, Будапеща и Дебрецен, Рига, Вилнюс, Катовице, Краков и Варшава, Букурещ, Клуж-Напока, Яш, Сибиу и Тимишоара, и Лондон Лутън до Тел Авив и Ейлат ще бъдат прекратени от 12 до 23 март 2020 г., включително.

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата. Клиентите, които са резервирали директно на wizzair.com или през мобилното приложение на авиокомпанията, ще получат известие по имейл, в което им се предлага безплатна промяна на резервацията за нова дата, пълно възстановяване на първоначално заплатената сума или 120% възстановяване на сумата като кредит в техния WIZZ профил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK