Николов: Партиите на протеста са нашият предпочитан партньор

Днес трябва да стане ясна и позицията на БСП

Партиите на протеста са нашият предпочитан партньор, но търсим подкрепа навсякъде, заяви кандидатът за премиер на „Има такъв народ“ Пламен Николова, предаде репортер на БГНЕС.

„По-добре да се обмисли, отколкото да се отреже веднага“, заяви той за все още бавещия се отговор от страна на „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за това дали ще одобрят предложения вече ревизиран поименен състав на Министерски съвет.

Днес трябва да стане ясна и позицията на БСП – третата формация, с която от партията на популярния телевизионен водещ Слави Трифонов водиха експертни разговори за подкрепа по конкретни политики.

По повод на острия коментар във Фейсбук от страна на номинирания за правосъден министър Момчил Иванов, в който той пише срещу неназовани „соросоидни платени политици“ и „майкопродавци“, Пламен Николова заяви: „Аз не мога да отговарям вместо него какво мисли, как разсъждава, как желае да си построи изказванията“. Статусът на Иванов е срещу „Демократична България“, а по-късно беше изтрит.

„Ситуацията е много сложна, естествено е да обсъждаме“, бе краткият коментар на съпредседателят на ДБ Христо Иванов в кулоарите на парламента, от който стана ясно, че окончателното решение за подкрепа все още не е взето.

„Ситуацията е много сложна, нямаме новини“, заяви на свой ред и Мая Манолова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za