Николина Чакърдъкова стана баба, кръстиха внучката Николина

Снимка: Infomreja.bg

Неврокопската прима на македонската песен Николина Чакърдъкова тази сутрин стана баба за първи път.

Синът ѝ Васил и прекрасната ѝ снаха я направиха много щастлива като рано-рано днес я дариха с прекрасна внучка, която кръстиха на певицата. 

Всички приятели, научили радостната новина, побързаха да поздравят щастливата баба и да пожелаят на малката Николина да расте здрава и щастлива и да е талантлива и весела като баба си.   

Нека Господ я благослови със здраве и щастлив живот, написа в социалните мрежи щастливият татко Васко.   

Преди година и половина големият син на певицата обяви годежа си със прекрасната му съпруга, а месец по-късно младото семейство и родителите им вдигнаха тежка сватба.   

Николина тогава се зарече да бъде добра свекърва и най-усърдно спазва обещанието си като се води от максимата, че умната свекърва печели дъщеря, а глупавата - губи сина си.   

Щастливият татко завърши висшето си образование със специалност „Международни бизнес отношения“ и вече е напълно готов да се отдаде изцяло на семейството си и на малката принцеса, която тази сутрин с появата си ощастливи двата рода.

Васил Чакърдъков e директор „Продажби и регионално развитие“ в „Southweatern Advantage“.

Екипът на ИНФОМРЕЖА пожелава на малката госпожица да расте здрава, умна, щастлива и красива, на родителите и прекрасните им баби и дядовци - да ѝ се радват и да я обичат много. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK