Николина Чакърдъкова на среща в парка с хора от Хаджидимово

снимки: Пресцентър АБВ

Водачът на листата на АБВ за Благоевградска област – Николина Чакърдъкова, се срещна със свои симпатизанти и почитатели в Хаджидимово. Срещата продължи два часа, в които Николина отговаряше на въпроси и подробно разясни кои са приоритетите в програмата на АБВ.

"За нас първият приоритет е образованието, защото то дава път в живота на българите. Това, което се случва днес не ми харесва и трябва да работим, всички заедно, за да оздравее нашата държава. Приоритет е и здравеопазването, защото държавата не трябва да изчезва и да обяснява, че болниците са търговски дружества и да гледа на болните като на статистика – толкова бройки клинични пътеки, толкова направления. Икономика, в която държавата не гледа отстрани, а помага, затова ще работим", подчерта обичаната изпълнителка на народни песни.

Последваха много въпроси за пенсиите, изкупуването на тютюна, детските надбавки. "Знам всяка една болка на хората, защото всеки ден съм сред тях и съм част от това население. Не мога да обещая, че утре ще се промени всичко, но мога да обещая, че ще работя  и ще си остана честна и почтена", увери тя.

На въпрос дали ще продължи да пее и как ще съчетае работата в парламента с песните, Николина отговори: "Който има желание, ще намери и начин, аз ще продължа да пея!".

Имаше песни, хора, а вечерта завърши с думите от песента „Мой роден край, райска градина, където и да ходя, пак ще се връщам, тук се родих и тук ще умра“.

 

снимки: Пресцентър АБВ
снимки: Пресцентър АБВ
снимки: Пресцентър АБВ
снимки: Пресцентър АБВ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK