Николай Тонев-криминалист в РУП-Разлог, Кирил Чонгов-районен инспектор

Николай Тонев, снимка: infomreja.bg

Бившият началник на РУП – Гоце Делчев Николай Тонев и заместникът му Кирил Чонгов започнаха работа в полицейското управление в Разлог. Назначението на Чонгов за районен инспектор е от около месец, а на Тонев за криминалист отпреди седмица.  

И двамата бивши полицейски шефове ползваха годишните си отпуски, след което заеха новите си работни места. Те депозираха рапортите си в канцеларията на директора на ОД МВР – Благоевград комисар Георги Костов за преместване по собствено желание, след като стана ясно, че политическата метла няма да подмине и тях.

Отпускът на Кирил Чонгов дори бе прекъснат и той от близо месец работи като районен инспектор към РУП – Разлог.

От седмица на новото си работно място е и Николай Тонев.

„За мен тази тема е приключила и не желая да коментирам нищо по нея. Надявам се да бъда оставен спокойно да изпълнявам служебните си задължения, няма никакво значение къде и какъв пост заемам“, лаконичен бе Тонев пред „ИНФОМРЕЖА“.

Каквото и да се говори обаче от различни техни „доброжелатели“ и недоволстващи партийни активисти от региона, не може да се отрече, че по време на повече от 3-годишно управление на двамата бивши полицейски шефове РУП – Гоце Делчев се изкачи на първите места в областта с отчетени най-добри резултати и най-висока разкриваемост на престъпленията.

Засега шефът на полицейската дирекция в Благоевград комисар Георги Костов запазва поста си, въпреки че много от директорите в страната вече станаха жертва на политическа чистка. Според твърдения на възлови кадровици в Пиринско той ще остане на ръководната длъжност и по време на сегашното правителство заради постигнати добри резултати. Други обаче са категорични, че още през следващия месец комисар Костов ще освободи шефския стол.

 

Кирил Чонгов
комисар Георги Костов

КОМЕНТАРИ

ЗАПОЗНАТ15:20 - 31.08.2013
НОВИЯТ НАЧАЛНИК ДА СЕ РАЗРОВИ ЗА ПОРЪЧКОВИТЕ РАЗРАБОТКИ,КОИТО ТОНЕВ И ЧОНГОВ ФАБРИКУВАХА СРЕЩУ НЕУДОБНИ ХОРА ПО ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ.ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ
до Мария22:07 - 29.08.2013
Много "добър човек", където мине трева не никне - само интриги и разбити колективи. Да се държат колегите в Разлог! Защото САТАНАТА идва и при тях! ГОСПОД да им е на помощ, дано да оцелеят!
ТЯ12:20 - 29.08.2013
практически во всех странах ,которые готовятся напасть на Сирию, разрешены гей-браки.Значит на Сирию напали гомосексуалисты?
Анани09:01 - 29.08.2013
Тия двамата кретени и в Разог няма да карат дълго!

FACEBOOK