НФСБ инициира широко патриотично обединение

Снимка: dnes.bg

Предлага се патриотите да издигнат своя кандидат - президентска двойка

На свое заседание днес Политическият съвет на Националния фронт за спасение на България /НФСБ/ реши да работи за голямо патриотично обединение. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ. Политическият съвет смята, че партиите трябва да надмогнат тяснопартийните си интереси и да започнат обща работа в името на националните цели.

На изборите през април т.г. НФСБ предложи коалиция на ВМРО, но тя не бе приета. Това доведе до недопустимата ситуация патриотичните сили да не бъдат представени в парламента, до конфронтация и невъзможност за съставяне на правителство. Днес от НФСБ отново протягаме ръка, уверени че българският патриотизъм има нужда от широко обединение, пише в съобщението.

Според НФСБ бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка, която да отстоява българските национални интереси.

"Обединението е нужно. Провалът на 45-ото и 46-ото Народно събрание показа, че противопоставянето и работата на парче, диктувани от партийното его на всеки срещу всеки не водят до резултат, напротив - водят до дестабилизация и разделение в държавата", изтъкват от НФСБ. Политическият съвет на НФСБ се обявява срещу подобно поведение и заявява убеждението си, че България има нужда не просто от патриотизъм, а от градивен и общественополезен модерен патриотизъм. /dnes.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK