Независивисимият кмет на Плетена се кандидатира за втори кметски мандат от ГЕРБ

снимка: infomreja.bg

Настоящият кмет на село Плетена Румен Арнаудов, който в първия си кметски мандат управляваше едно от най-големите села в община Сатовча като независим, на предстоящите избори е номиниран за втори мандат от ПП ГЕРБ. От структурата на НДСВ в Плетена, която развива активна политическа дейност, въпреки че жълтата партия не е в управлението на страната, също са депозирали подкрепа за кандидата на ГЕРБ Румен Арнаудов.

Управлението на Арнаудов, който в първите години на демокрацията бе водач на сините в селото, се отчита като успешно, най-вече заради няколкото изпълнени проекта по реконструкция на ВиК мрежата. След направените строителни корекции в Плетена паднаха  драстично чревните заболявания през летния сезон. Статистиката сочи още, че след подобреното качество на питейната вода в селото значително е спаднал броят на епидемиите при децата и заболяванията от гуша при възрастите, вследствие на мръсната чешмяна вода, чието водохващане бе директно от реката.

Проект за нова водопроводна мрежа предстои да бъде изпълнен в Плетена за окончателното подобряване на качеството на  питейната вода в селото.

 

КОМЕНТАРИ

veren12:52 - 27.10.2011
aide bravovci xxx liza4i i tem podobni izborite minaha isi prolicha koi kolko teji sichki se okazahte izmeteni i horata glasuvaha syvestno negubete kuraj za sledvashtiq mandat !!
ььь11:10 - 18.09.2011
тази комунистическа свиня, шпионина на репресивните жестоки червени кучета агент ,,ЛЕНКО; бе внедрен от ДС във СДС, това гнусно същество нанесе щети на общинска и горска територия за 100 000 000 лв.???нима никой не знае кой стой зад него.??? време е това червено луканово куфарче във софия да си смени сам този боклук защото и малките деца вече го надушиха, нека оня потящия се певец да не се бърка чрез ШЛИФЕРА във плетена, защото наглостта им отиде твърде далеч.???
0000017:22 - 14.08.2011
ЛИЗАЧ
ххх09:10 - 14.08.2011
ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ "БРАВО" ЗА ТОЧНИЯ АНАЛИЗ! КОМУНИСТИТЕ И ЧЕНГЕТА ОТ ДС И БКП ФАМИЛИЯ ДОЛЕНСКИ И АГЕНТИТЕ ЛЕНКО И ФАДИЛ СА ОТ ЕДНО И СЪЩО ТЕСТО! ПРЕДАТЕЛИ И ДВУЛИЧНИЦИ! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ!

FACEBOOK