Неврокопчани сред най-активните в протеста и контрапротеста пред НС

 

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"

 

Гоцеделчевци доказаха, както не еднократно в миналото, че са сред най-будните жители на Република България. В днешния първи работен ден на парламента, около него присъставаха групи протестиращи неврокопчани както срещу правителството, така и в контрапротеста в подкрепа на кабинета на Пламен Орешарски. 

Голяма група жители от Неврокопско се вля с възгласи „подкрепа” в множеството между Храм-паметника ”Александър Невски” и сградата на Народното събрание.

Според търсещите оставка на кабинета протестите не са основателни, защото милион и половина са гласували за сегашното управление.

Дървеният бос Атанас Чурков и агитката му бяха най-дейните на барикадата срещу правителството.

На днешния протест не останаха незабелязани от репортерските камери и видни представители на ГЕРБ - Гоце Делчев, които не пестиха глас, за да изразят своята гражданска позиция и да призоват за оставка на правителството час по-скоро и избори отново още сега.

За съжаление в тази част на протеста напрежението ескалира и група протестиращи атакуваха загражденията с вериги, за късмет на всички провокацията мина без пострадали.

 

КОМЕНТАРИ

вики17:40 - 08.09.2013
Не съм от партия ГЕРБ но това не означава да не ползвам превоза до София за протеста дори и да си плащах.А за Башев и ДПС се знае дори им даваха по 40лв. ОСТАВКА
от гърмен12:53 - 05.09.2013
не знам за неврокопчани ама вчера горското в гърмен не работеше. половината горски назначени от герб преди бяха на единия протест извозени с гербаджииските рейсове.. другата половина назначени сега от дпс-то бяха на контра протеста извозени от башевите бусове и джипове.. това не са нормални работи
до чурката10:44 - 05.09.2013
А БЕ ЧУРКА ЩЕ ЯДЕШ ГОЛЯМАША ХУРКА АЛООО ПРОКУРАТУРАТА КВО ДРЕМЕ .............
valkosel08:49 - 05.09.2013
tova sa DPS-to ot nashiq kraqii ,hahahahaha plashtat mi za da protestiratt

FACEBOOK