Неврокопчани се събират в подкрепа на Борисов

снимка: infomreja.bg, архив

Мирен протест, на който да бъде засвидетелствана подкрепата и доверието в премиера Бойко Борисов и кабинета му в оставка, организират тази вечер местни активисти в Гоце Делчев.

Обявеният час е 17.30, а мястото - площад "Гоце Делчев”.

От офиса на ГЕРБ в Гоце Делчев потвърдиха новината, като заявиха, че протестът е спонтанен и е предизвикан от днешните събития.

Организатори са граждани, членове и симпатизанти на управляващата партия. 

Ръководството на ГЕРБ в Гоце Делчев също ще присъства и ще изрази своята позиция в подкрепа на правителството.

 

КОМЕНТАРИ

До Камчо12:06 - 23.02.2013
Камачо ти си поредния глупак дето плюе срещу г-н Кирил Пасков.Той е много свястно и кадърно момче и направи много хубави неща за партия Герб и община Хаджидимово. 1.Накраде се по времето на кмета Шопов. 2.Опита се и при Терзиев,но неуспя. 3.Направи най-некадърната кадрова политика в историята на Хаджидимово. 4.Разболя се от злоба и завист. 5.Мечтае да стане депутат. 6.Има копнеж да е Председател на ОБС 7.Много е прост и смешен. 8.Много крадлив и некомпетентен. 9.Съсипа структурата на Герб и направи живота на М.Терзиев лесен. 10.Никога нищо не е спечелил по честен начин,а само с кражби,измами и натиск. 11.ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ ГЕРБ.
БЪДЕЩЕТО10:39 - 21.02.2013
И на вас БЪЛГАРИТЕ, угодя няма!!! Искахте оставката на ПРАВИТЕЛСТВОТО-ПОЛУЧИХТЕ Я!!! И сега накъде!!! Безкрайно глупав народ сте!Сега ще дойде ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ да ни управлява и като се почне - СТРОИТЕЛСТВОТО на АЕЦ "БЕЛЕНЕ",УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ /ЗА ДА ПОДКРЕПЯТ ЕЛЕКТОРАТА СИ/,КРАЙ НА ЕВРО ПРОГРАМИ И ЕВРО ФОНДОВЕ е т.н!Щеше да поевтинее тока,но вече със сигурност няма да плащаме по евтин ток,поради простата причина - това няма да е в интерес на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ! И още нещо, искам да стане ясно - Правителството на ГЕРБ направиха много за държавата, но сте прекалено елементарни, за да разберете и за това няма да си хабя времето да ви припомням!!! Сега ще чакам да видя, как ще търсите отново БОЙКО БОРИСОВ,КАТО БЕЗ ДА МИСЛИТЕ СИ ИЗБРАХТЕ ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!!!За съжаление човек оценява НЕЩО, ЕДВА КОГАТО ГО ЗАГУБИ !!!
КАМАЧО09:36 - 21.02.2013
ТОЯ КИРО ПАСКОВ ОЩЕ ЛИ ГО ДЪРЖАТ В ГЕРБ ЕБАСИ И УЖАСА.ГЕРБ ГУБИ ОТ ТАКИВА МНОГО
Б.Борисов09:32 - 21.02.2013
Подадох си оставката защото се видя,че е пълно с предатели.Какво странно ръководство имат ГЕРБ е Гоце Делчев? Костадин Трендафилов - Капинчо ,прислужник на бат Богомил и Кардинала,Ангел Тунчев-прислужник на Моската,Наташка Розова-прислужник на Гераксията.Над всички Гошо Шапката вече със списък в ръка прави кадровата политика с Моската.г-н Цветанов,тези хора са за метла,тези хора са внедрени в партия Герб.Видя се колко хора събраха вчера на площада.Защо един от ръководството не застана пред хората да каже нещо? Побързаха да се скрият за да не ги видят.Андонов,добре е да си подадеш ставката!От София няма как да ръководиш.Нямате смелост и идея как да се случват нещата.Махнете се,дайте път на можещите,знаещите и безстрашните!Защо го нямаше Митко Попов-Пича?Къде беше човека партия Киро Пасков с хората му? Нямаше ги,страх ги е ,а и не владеят хората.От такива няма нужда.Баста!!!

FACEBOOK