Неврокопчани отново на барикадите в неделя

снимка: infomreja.bg, архив

Нов протест срещу високите сметки за ток се подготвя в Гоце Делчев, съобщиха организаторите.

На площад „Гоце Делчев” пред паметника на легендарния войвода, патрона на града, за пореден път неврокопчани ще поискат монополистите да напуснат страната и ще настояват за проверки на електромерите, адекватна защита от държавата и премахване на допълнителните плащания към ЧЕЗ.

За неделя е предвидено и протестно шествие, което ще завърши на площад „Македония“.

„Чакаме ценната подкрепа и на хората от селата в община Гоце Делчев и целия регион, за да покажем, че няма да позволим повече никой да лъже и граби отрудения и измъчен български народ“, заяви Мая Илиева от Инициативния комитет.

Вчера тя внесе поредното искане в Община Гоце Делчев за разрешаване на протестните действия тази неделя.

 

КОМЕНТАРИ

Не селянин стачник, а селяндур14:28 - 15.02.2013
Абе бай сельо като в градЪ са националсити и т.н. ти що не организираш един протест в твоето село? Той тока е скъп за всички нали? Сметките са еднакви и за дпсари и за атакисти и за гербави! Ами ти си прост селяндур и никога няма да разбереш какво е ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА!
Стачник - селянин12:54 - 15.02.2013
Абе, как измисляте тези протести иницирани от ВМРО и ултрарадикалите от ГЕРБ в сянка, Атака? За да бъде истински граждански протест, трябва да няма никакви политически искания, а от това което се вижда - "граждани" от Градъ който мразят селяните и селата, камо ли пък и друговерците помаци! Протеста Ви господа националисти е поръчков. От всякъде си личи че това не е протест-израз на народна воля, след като има кукловоди - националисти който правят разделителни линии между "гражданите от ГРАДЪ и помаците от околните села.Много интересно е примерно защо не се протестира срещу олигарсите който си направиха вецове, и сега трупат пачки за наша сметка, като ще им плащаме тока който произвеждат поне - 15 или двайсет години напред? И то много скъпо! Зелена енергия ли ? Та това е най голямата далавера бе гражданя, къде сте тръгнали да ловите маймуни с трици? Та срещу скъпите тарифи за ток ли протестирате? Абе смешки отвсякъде.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK