Неврокопчани гледаха безплатно пиесата „Боряна” за Деня на будителите

снимки: infomreja.bg

Десетки жители на Гоце Делчев се насладиха на театралната постановка „ Боряна” по едноименния разказ на Йордан Йовков.

Класическото произведение бе представено в Дома на културата от актьорите от Разлог по случай Деня на народните будители. Пиесата бе подарък за всички неврокопчани по случай светлия празник от младежите от ГЕРБ-Гоце Делчев и народният представител Георги Андонов.

Режисьор на представлението е Жоро Чилев, а в главните роли се превъплътиха Велина Кулина, Петър Рачев, Владимир Пицин и други.

Безплатната постановка е част от поредицата инициативи, реализирани от младежката организация на ГЕРБ в Благоевградска област по повод Деня на народните будители. Идеята на младежите от ГЕРБ е да припомнят на всички свои връстници и жители на региона за подвига и ценностите на възрожденските учители, книжовници, културни дейци, събудили българското съзнание и национално самочувствие.

Талантливите артисти получиха огромна кошница цветя от ръководството на МГЕРБ- Гоце Делчев, а народният представител Георги Андонов поздрави публиката за  празника и изказа искрени благодарности към актьорите за професионализма им на сцената.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK