Община Благоевград приема заявления за 17 места за търговци по време на БГ Радио и „Франкофоли“

Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград обявява прием на заявления за ползване на открита площ по време на двете музикални събития в града - концертът на БГ Радио и „Франкофоли Благоевград“.

Пространствата се намират в парк „Македония“, района на бившите казарми. Желаещите могат да подават заявления от 5-и до 12-и юни, включително, в Деловодството на Община Благоевград. Повече информация може да бъде получена в стая 320 в сградата на общинска администрация.

Местата са разпределени по схема. На площите могат да бъдат разположени хранителни продукти, скари, хладилници за безалкохолни напитки и бира, автомати за наливна бира с прилежаща площ за разполагане на маси и столове за консумация.

Концертът на БГ Радио и фестивалът на френската музика „Франкофоли Благоевград“ отново дават силно обещание към своята публика за едно незабравимо музикално пътешествие. Очакват се хиляди хора да станат част от двете събития в Благоевград. Първото събитие е на 14-и и 15-и юни, а на 21-и и 22-и юни публиката ще стане част от „Франкофоли Благоевград“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK