71-годишен уби свой съселянин в Бургаско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Извършителят е осъждан многократно за телесни повреди и опит за убийство

На 28.03.т.г. около 07.50 ч. в Районно управление - Карнобат, е получено съобщение от 83-годишен мъж от с. Церковски за това, че на поляна в югоизточния край на селото открил тялото на свой 65-годишен съселянин.

При извършения първоначален оглед полицейските служители открили прободна рана в дясната част на тялото на мъжа, както и следи от кръв по дрехите му.

В резултат на бързите полицейски действия за срок от 24 часа е задържан извършителя на убийството – 71-годишен мъж от с. Церковски, общ. Карнобат, осъждан многократно за телесни повреди и опит за убийство.

Констатирано е, че на 27.03.т.г. вечерта същият заедно с жертвата употребили алкохол, като се черпили в дома на 71-годишния мъж. При извършения в къщата оглед е намерен и иззет кухненски нож, с който вероятното е извършено престъплението.

Извършени са множество процесуално-следствени действия и са назначени различни експертизи. Причините за извършеното престъпление са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство под прякото ръководство и наблюдение на Окръжна прокуратура – Бургас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d