Неправоспособен кюстендилец е причинил ПТП-то с 5-ма пострадали

Снимки: Infomreja.bg

Все още продължават действията по разследването на място

40-годишен неправоспособен водач е причинил катастрофата с петима пострадали в Кюстендил. Тежката катастрофа възникна днес малко преди 18 часа на улица „Асен Златаров“ между лек автомобил „Рено“ и ауди, за което ИНФОМРЕЖА съобщи.

Неправоспособният водач е шофира реното, когато се блъска в „Ауди“. Колата се забива в циментовата ограда на къща. Вследствие на тежката катастрофа са пострадали 5-ма човека – двама от реното и други трима от лекия автомобил „Ауди“. Оказано е съдействие от РСПБЗН за извеждане на хората от автомобилите. И петимата участници в пътния инцидент са с различни наранявания, настанени са в кюстендилската болница. Все още продължават действията по разследването на място. Три патрулни автомобила са отцепили движението до приключване на следствените действия.

„Чухме силен гръм и видяхме много пушек. Веднага излязохме с мъжа ми. Колите бяха смазани до неузнаваемост. Едно момиче успя да слезе от колата и плюеше кръв. Викнахме линейка и всички ги изкараха на носилки. В много тежко състояние бяха. Помогнахме с каквото можахме. Чухме, че единият водач е пил пиян и дрогиран“, разказа собственичката на къща в чиято ограда се забива едната от колите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK