Окръжен съд – Кюстендил, потвърди мярка „Задържане под стража“ за дупничанин, обвиняем в грабеж

Снимка: Infomreja.bg

Съдът счете, че е налице обосновано предположение Борислав А. да е извършител на престъплението

Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил, потвърди определение на РС – Дупница, с което е взета мярка за неотклонение ,,Задържане под стража” по отношение на Борислав А., обвиняем за грабеж на дамско портмоне със сумата от 270 лв.

Срещу 26-годишният мъж е образувано досъдебно производство за това, че на 07.05.2020 г., около 12, 30 ч. в близост до пешеходен подлез, в района на завод „Хо Ши Мин“ в Дупница, е отнел със сила от жена дамско портмоне и сумата от 270 лв. Борислав А. ударил жената, съборил я на земята и издърпал чантата от дясната й ръка.

Съдът счете, че е налице обосновано предположение Борислав А. да е извършител на престъплението, за което е привлечен като обвиняем, както и, че  има опасност да извърши друго престъпление, предвид неговите 3 осъждания до момента, две от които като пълнолетен.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил, за потвърдената мярка за неотклонение „Задържане под стража“, по отношение на обвиняемия за грабеж 26- годишен дупничанин е окончателна е не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK