Неповторимо посрещане на Дядо Коледа и Снежанка в Трето ОУ „Братя Миладинови“ - Гоце Делчев

Снимки: Трето ОУ "Братя Миладинови"

Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха в Трето ОУ "Братя Миладинови" - Гоце Делчев, на 4. декември, края на учебния ден.

Следвайки детските усмивки, Дядо Коледа и Снежанка заеха своето запазено място в Трето ОУ, където бе и „първата им, но най-сериозна спирка“, както коментираха те самите, в ежегодната обиколка по света.

Те бяха посрещнати от слънчевите деца, родители и учители във фоайето на първия етаж на училището, където се проведе и кратко тържество по посрещането на най-важните гости за тази година.

Самият Дядо Коледа сподели, че „посещението му в Трето ОУ винаги предизвиква положителни емоции и неподправени чувства на гордост, възхищение“.

Невероятната Снежанка събра в своя дневник уникални фотографии и емоции, за които могат да завидят и най-известните жени в света.

Сценарият, по който премина тържеството, бе изготвен от Комисията по ритуали в училището, а СИП „Вокална група“ повдигна още повече настроението с изпълнението на две коледни песнички. Водещ на програмата бе Валентин Атанасов – психолог.

Ученици от IV и VI клас поздравиха присъстващите със стихотворения.

Тъй като всяка година Дядо Коледа подарява подаръци на децата, учениците от Трето ОУ решиха и те да му подарят нещо. Дядо Коледа бе изключително изненадан от подаръка, който получи – авторско стихотворение, написано от Снежана Костадинова от VIIБ клас.

В края на тържеството, Дядо Коледа, Снежанка,  децата, родители и учители заедно включиха празничните светлини в Трето ОУ "Братя Миладинови".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK