"Непобедимите" се гониха и стреляха в Банско

снимки: Община Банско

В Банско се проведоха снимките на популярния филмов екшън - "The Expendables 2" /"Непобедимите" 2/. Режисьор на огненият екшън е известния Саймън Уест, а продукцията е една от най–мащабните, правени някога в България. За снимачните два дни в курортния град пристигнаха  холивудските звезди Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Тери Крюз, Ранди Кютюр и японката Ю Нан. Те се гониха, стреляха, трещяха с военна техника и правиха всичко останало, което се полага на героите им. Снимките се състояха в старинния квартал на Банско, а десетки местни жители бяха статисти във филма.

Със заповед на вр. изп. дл. кмет на община Банско Петър Баряков бяха затворени за движение няколко улици в старинната част на града. Екипът на продукцията бе разположил десетки фургони и  каравани, които се ползваха за гримьорни, гардеробни и съблекални. Над 30 тира с техника и сценично оборудване бяха на разположение на актьорите.
Най–големите екшън звезди за всички времена предизвикаха невероятна еуфория в Банско.

Хората обикаляха около забранените участъци с надежда да зърнат любимците си поне за миг. “Чувството е невероятно. По цял ден бяхаме с тези известни хора, които даже не сме и мечтали да видим на живо. Но ето – те бяха тук, а ние играхме заедно с тях. Никой от присъстващите не искаше снимките да приключат, за да можем да се насладим на любимите си актьори по – дълго време”, каза една от жените, имала щастието да участва във филма като статист.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK