Хотели и заведения ще бъдат рекламирани повреме на фестивалите в Благогевград

Снимка: Община Благоевград

На среща с представители на бранша, инициирана от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, бяха обсъдени възможности и идеи за промотиране на заведения и хотели по време на двете най-големи музикални събития, които предстоят този месец – Годишните музикални награди на БГ Радио и фестивалът „Francofolies.Благоевград“.

Предстои да бъде изготвена карта, съдържаща информация за местата, които могат да бъдат посетени от гостите на Благоевград.

Тя ще съдържа информация с предлаганите услуги, както и предвидени отстъпки за клиенти.

Картата ще бъде публикувана на www.viewblagoevgrad.com В голяма част от заведенията и хотелите в Благоевград ще се предлагат характерни френски специалитети, в менютата ще бъдат поместени и традиционни ястия от Благоевград и Пиринския край.

Освен това, представители на бизнеса подкрепиха идеята в седмицата преди Годишните музикални награди на БГ Радио в голяма част от заведенията да звучи българска музика, а преди фестивала „Francofolies.Благоевград“ музикалният фон да бъде предимно френски.

Ще бъдат изработени и брошури с информация за двата фестивала, както и с логата на заведенията и хотелите в Благоевград. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK