Спецоперацията в Търнак: 15 акта, 20 фиша, 3 отнети книжки, открит издирван

Снимка: ОДМВР-Враца

Операцията е по разпореждане на главния прокурор след палежите в селото

Под наблюдението на Окръжна прокуратура – Враца, служители на ОД МВР - Враца и екипи на ЗУ „Жандармерия“ проведоха  днес специализирана операция в село Търнак.

Операцията  е цел противодействие на битовата престъпност, в изпълнение на заповедта на главния прокурор Иван Гешев за повишаване ефективността за противодействие  на престъпността  чрез разкриване  на цялостната  престъпна дейност и ускоряване на разследването по две и повече досъдебни производства срещу един и същ обвиняем, спазването на мерките за неотклонение на криминално проявените лица, с неприключили съдебни и досъдебни производства.

Извършени бяха проверки  на 189 лица и  162 автомобила. Установено  е едно лице обявено за общодържавно издирване. Съставени 15 акта за различни по вид нарушения, 20 фиша по Закана за движение по пътищата. Отнети са 3 свидетелства за правоуправление на МПС за неплатени глоби, връчени са 10 ел. фиша по ЗДвП.

Проверени са 4 търговски обекта, като на един обект е съставен акт  за липса на разрешително за развиване на търговска дейност. Образувани са 4 бързи полицейски производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK