Некролози, известяващи смъртта на МВР, се появиха на вратата на гробищния парк в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

На вратата на гробищния парк в Гоце Делчев се появиха некролози, известяващи смъртта на МВР.

Подобни съобщения за кончината на силовото ведомство се разлепват от няколко дни из цялата страна. Текстът им гласи: "Скръбна вест! На 30.10.2015 г. след дълго боледуване ни напусна МВР".

"Некролозите са залепени върху тъжните известия на скърбящи семейства за кончината на техни близки, което показва неуважение дори към мъртвите", коментираха възмутени жители на Гоце Делчев.

Първо нестандартната акция доби популярност в социалните мрежи. Тя е провокирана от готвените промени в проектозакона за държавния бюджет, според които по предложение на финансовия министър Владислав Горанов възнагражденията на служителите на МВР ще бъдат намалени с над 40% месечно, като униформените бъдат лишени и от други социални придобивки.

Вчера от Синдикалния алианс "Сигурност" в МВР обявиха, че ще организират пътни блокади през тази седмица, като разпратиха и гневна декларация до медиите.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ало знаещия16:35 - 04.11.2015
Я излез на светло, щом толкова знаеш да те направим управляващ, да те видим какво можеш и после давай оценки кой за къде и какво върши.
2839021:02 - 03.11.2015
ne boli mnogo svikva se vremeto lekuva kakvo za vsi4ki tova i za gol asan
знаещ истината19:17 - 03.11.2015
чистка на червените провокатори в МВР и то веднага този номер го готвят от преди година . И това им е много , на 60 % от тях мястото не им е в МВР защото не вършат никаква работа да не говорим за задълженията си .
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK