Некачествен амфетамин - работна версия за смъртта на 17-годишното момче след сеанса с проститутка

снимки: infomreja.bg

Употреба на некачествен стимулиращ медикамент е работната версия за смъртта на 17-годишния младеж от с. Долно Осеново, който почина във вторник след сеанс с крайпътна проститутка, научи ИНФОМРЕЖА. При огледа на джипа Сузуки „Витара”, с който се придвижвали тримата младежи, сред които и починалият от инфаркт 17-годишен Александър Емилов, е открит празен блистер, който е иззет от полицаите.

Първата работна диагноза след фаталния инцидент бе прием на хапче Виагра или Амфетамин. Първото е по-малко вероятно, с оглед възрастта на Александър. В подкрепа на версията за приема на амфетамин говорят случаите от последно време. Само за месец в благоевградската болница са приети двама връстници на Александър, които също са от Долно Осеново. Те са потърсили помощ поради силна възбуда, повръщане, разширени зеници, високи стойности на кръвното налягане и учестен пулс. И двата случая са завършили без сериозни последствия за младежите.

Според лекарите, в двата случая оплакванията са вследствие на некачествен амфетамин, който е с по-ниска цена от тази на оригиналния. В първия момент родителите на младежите са били шокирани от признанието на децата им, че са вземали амфетамини. Скоро след това те са открили заведението в селото, в което се разпространяват некачествените стимуланти.

Смъртта на Александър е вследствие първо на инфаркта, президвикан от уголеменото му сърце, или т. нар. „Биволско”, второ - вълнението от вероятно първата среща с жрица на любовта. Дали има трета, която има съществено значение, ще стане ясно от работата на полицията или след резултата от хистологичното изследване на взетия биологичен материал от починалия младеж.
 

КОМЕНТАРИ

ne23:53 - 19.01.2012
kak ne ve sram da pishete gluposti ostavete pokoinika na mira poznavam go mn dobre i nikoga ne zimal narkotici kvo samo si pe4elite pari ot bolkata na dr hora
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK