Нежен женски глас атакува неврокопчани от тел. 0899 731961 с измама за голяма парична награда от лотарията

Снимка: Infomreja.bg, архив

Нежен женски глас атакува масово телефоните на жителите на Гоце Делчев и региона с измамни съобщения за спечелена голяма парична награда от националната лотария. 

Тази сутрин редакционните телефони на ИНФОМРЕЖА прегряха от обаждания на граждани, които настояваха медията да уведоми за телефонните измами както обществеността, така и Районното управление в Гоце Делчев. 

От телефонната слушалка измамничката иска трите имена и адреса на собствениците, обяснявайки им, че са направили специална томбола с всички мобилни оператори и въпреки че абонатът не е участвал в официалната томбола на националната лотария, техният номер е избран да получи голямата парична печалба. 

След съобщаването на тази новина нежният женски глас допълвал на "печелившите", че за да си получат печалбата, трябва по най-бързия начин да купят ваучери за 40 лева и да заредят с тях нейната карта. 

Телефонният номер, от който основно на измамническия стрес са подложени жителите на Гоце Делчев и региона, е 0899/731961, който своевременно е предаден на РУ-Гоце Делчев. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK