Недим Таламанов внесе в ОИК документи за регистрация на РЗС

Недим Таламанов, снимка: infomreja.bg

"Нямах никакво намерение да се занимавам с политика. Дори бях започнал работа в Гърция и едновременно с това подготвях документите си за САЩ, където живее един от синовете ми. Приех да се кандидатирам за кмет на община Гърмен, защото искам да вляза в пряк двубой с настоящия управник Ахмед Башев". Това заяви Недим Таламанов, който вчера официално бе номиниран за кандидат-кмет на община Гърмен от РЗС и представен от лидера на партията Яне Янев.

Днес Таламанов внесе в Общинската избирателна комисия документите за участие на РЗС в местните избори в Гоце Делчев, Гърмен и  Хаджидимово. И в трите общини партията на Яне Янев има намерение да издигне свои кандидатури за кмет, както и за общински съветници.

Пред ИНФОМРЕЖА Недим Таламанов заяви, че вярва в правосъдието и прогнозира, че настоящият кмет на Гърмен Ахмед Башев ще бъде отстранен от поста. Това щяло да стане, дори Башев да спечели нов мандат на изборите през октомври. Срещу него имало образувани досъдебни производства за драстични нарушения в общината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK