„Мини Мис и Мини Мистър“ ще гостува в Банско за 1 юни

Снимки: Община Банско

За Деня на детето – 1 юни, Общинската администрация в Банско е подготвила любопитна изненада за всички малки и големи деца. Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър“ с актрисата Илиана Балийска, ще гостува на планинския град за първи път, за да избере  мини госпожици и мини господа, които да представят своята община в Телевизионната Талантиада.

Шоуто е в два етапа - детскоградинска възраст- от 3 до 7 години, и каки и батковци от 1. до 6. клас. За мини госпожиците е предвидена игра на манекенки, а за мини господата-артисти-мускулисти-културисти - канадска борба. Решаващо за крайното класиране на най-добрите е надталантчването - при пълна свобода на сценичната изява - с песен, стихотворение, танц, гимнастика или някое изненадващо умение.

Класираните от 1. до 6. позиция, общо 24 деца от двете възрастови групи, ще бъдат поканени да представят община Банско в XX Юбилеен телевизионен конкурс “Мини Мис и Мини Мистър“ в Националния Дворец на децата в София, а патронът на празничното шоу - кметът Георги Икономов, ще има удоволствието да връчи почетните ленти на победителите.

Сцената е като Живота - обича смелите. Това е максимата на Мини Шоуто, а всички смелчаци са канени да покажат своите таланти от 10:00 ч. за първата възрастова група и от 11:30 ч. за втората възрастова група. Мястото на събитието е известно: площад „Никола Вапцаров”, а веселието – гарантирано.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK