Назначиха Васил Пуров за директор на „ДЛС Осогово“

Снимка: Infomreja.bg

Досегашният зам.-директор на Регионалната дирекция по горите в Кюстендил, инж. Васил Пуров поема управлението на „Държавно ловно стопанство Осогово”.

Днес той беше представен пред колектива на териториалното поделение на Югозападното държавно предприятие.

Инж. Пуров е с дългогодишен професионален опит в системата на горите, като през годините е заемал различни длъжности.

Заповедта за назначаването му като титуляр на поста директор идва месец след като стопанството временно се ръководеше от зам.-директора инж. Мариана Стоименова.

 

КОМЕНТАРИ

местен16:04 - 06.03.2019
Да, даааа, парите не миришат.....
архивите16:03 - 06.03.2019
05.09.2014..Протест срещу уволненията на специалисти ще се проведе в Кюстендил днес, обяви вчера на пресконференция Мая Манолова, водач на листата на „БСП лява България” за Кюстендилския регион. Тя уточни, че той е с начален час 17 часа и ще се състои пред Регионалната дирекция на горите. „Предупредихме служебния премиер да държи далеч от Кюстендил служебната метла. Той обаче не се вслуша в нашия призив, по един рекетьорски начин бяха принудени да напуснат позициите, които заемат, трима доказани специалисти”, заяви Мая Манолова. Тя посочи, че става въпрос за инж. Драгомир Гочев, директор на областното пътно управление, инж. Христо Васев, ръководител на РДНСК, и инж. Васил Пуров, директор на Регионалната дирекция по горите.
Код за сигурност, въведете кода 9kd
loading...