Назначиха Манол Козелов за зам.-директор на ДЛС "Дикчан"

Манол Козелов и Пламен Поюков, снимка: infomreja.bg

Инж. Манол Козелов е новият заместник-директор на Държавно ловно стопанство "Дикчан"– Сатовча, след направените наскоро административни промени в целия горски сектор в региона. Назначението е станало по настояване на директора на стопанството инж. Пламен Поюков, кандидат за кмет на община Сатовча от ГЕРБ.

„С Козелов сме работили дълги години и той се върна на старото си работно място като мой заместник, преди да бъде назначен за директор на ДГС-Гоце Делчев. Той е може би единственият, който отлично познава цялата специфика и работата в ДЛС "Дикчан" като професионалист с дългогодишен стаж, на когото хората имат доверие и на когото аз мога да поверя управлението, ако бъда избран за кмет на Сатовча", заяви инж. Пламен Поюков. Той допълни, че ценните кадри не се подбират по политическа принадлежност, а по професионализма им, намеквайки, че новият му заместник е член на БСП.

   
 

КОМЕНТАРИ

Безпартиен15:04 - 22.09.2011
Козелов е точният човек за това место.Една глупост на ГЕРБ,освобождаването му от поста в Г.Делчев е поправена мисля.че не без решение на ГЕРБ.
Браво09:51 - 21.09.2011
Това е точният избор въпреки натиска и заплахите от ГЕРБ . Манол Козелов заслужава жеста на Поюков .
vesko kambyrov20:27 - 20.09.2011
pozdravlenie gospodin poukov naistina togen i profesionalen izbor manol e zlaten govek i dobar profesionalist
обективен17:43 - 20.09.2011
Професионализмът този път е победил партизанщината! Дано Поюков си няма проблеми с това назначение! Има проблясъци в тази държава!

FACEBOOK