Назначиха Георги Ванев за заместник-директор на полицията в Кюстендил

Главен инспектор Георги Ванев, снимка: ОД МВР - Кюстендил

Главен инспектор Георги Ванев е назначен от днес със заповед на министъра на вътрешните работи за временно изпълняващ длъжността заместник-директор и началник на отдел “Криминална полиция” на ОДМВР – Кюстендил.

Той е 48-годишен, завършил е ВНВУ ”В. Левски” във Велико Търново и специалност "Право" в ЮЗУ “Неофит Рилски”. В системата на МВР работи от 1987 г., минал е през всички нива на кариерата – бил е криминалист, началник на сектор, началник на РУП, началник на сектор “Противодействие на престъпността”  в ОДМВР. Семеен е, има син и дъщеря.

Както "ИНФОМРЕЖА" първа писа, Георги Ванев заема овакантената длъжност на Елиан Стамболийски, който в момента е временно изпълняващ длъжността директор на ОД МВР.

Предстои още една рокада в структурата в региона. Съвсем скоро ще бъде подменен и началникът на РУП- Дупница Борислав Динев с предшественика си Валентин Гълъбов.

Гълъбов беше отстранен от поста заради несправяне с оперативната работа на дупнишките бизнесмени и бивши барети Пламен Галев и Ангел Христов. Двамата все още са в неизвестност, а през последните месеци имената им бяха забъркани с поръчкови убийства на известни бизнесмени в сраната от близкото минало.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK