Навременно дарение за гоцеделчевската болница

Снимки: община Гоце Делчев

Ценен респираторен апарат

МБАЛ "Иван Скендеров" в Гоце Делчев получи много важен и ценен за медицинския персонал и пациентите респираторен апарат. Той е осигурен от неврокопчанина Руен Кирев и вече е монтиран в Отделението по реанимация и анестезиология, където ще се използва при пациенти в нужда.

Придобивката е респиратор, предназначен за обдишване на възрастни и деца, и предлага различни режими: на принудително обдишване, обдишване, поддържащо спонтанното дишане, както и наблюдение на дихателните пътища. Освен в реанимация и интензивно отделение, този апарат може да се използва при нужда в болнични стаи, както и при вътреболнично транспортиране на пациенти.

С новия респираторен апарат, произведен от германската фирма „Дрегер“, оборудването на отделението по реанимация и анестезиология в МБАЛ „Иван Скендеров“ Гоце Делчев вече е на много по-високо ниво и ще осигури по-добри възможности за работа на медицинския персонал, както и по-ефективна помощ за пациентите.

Ръководствата на община Гоце Делчев и на болницата изказват своята благодарност на дарителя Руен Кирев за неговата важна и навременна подкрепа.

 

КОМЕНТАРИ

Kiril07:27 - 01.10.2020
Адмирации за г-н Руен Кирев. Голям мъж и широко скроен човек.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK