Пияни на пътя! Шофьор на ВАЗ е хванат с почти 4 промила

Снимка: Infomreja.bg

Дрогирана жена седна зад волана

Трима водачи в алкохол над 2,00 промила и един с наркотици са установени от полицейски служители в град Сливен в дните 31 януари-2 февруари.

На 1 февруари, в 05,30 часа, на бул. „Цар Освободител“ е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 37-годишен мъж от град Сливен. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 2,25 промила.

На 2 февруари, в 02,30 часа, на бул. „Илинденско въстание“ е извършена проверка на 35-годишния водач на лек автомобил „Сеат“. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат 2,20 промила.

В 23,10 часа на 2 февруари, на ул. „Г. С. Раковски“ е спрян за проверка лек автомобил „Феат“, управляван от водач на 37 години от град Сливен. Проверката за употреба на алкохол е показала, че той управлява с концентрация на алкохол 2,40 промила.

23-годишна жена, водач на лек автомобил „Пежо 206“, е спряна за проверка на 2 февруари в 17,00 чада на бул. “Ст. Стамболов“. Пробата за употреба на наркотични вещества е показала положителен резултат за метамфетамин. По случая в РУ-Сливен е започнато бързо производство.

От МВР - Бургас пък съобщават, че в първия ден от февруари около 02.20 ч. на карнобатската улица „Граф Игнатиев”, служители от Районно управление – Карнобат, спрели за проверка ВАЗ, с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен карнобатлия, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 3.51 промила. Водачът отказва да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. 

Служители от Районно управление – Несебър, пък спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра” с немска регистрация, управляван от 59-годишен немски гражданин, като констатирали, че шофира с 2,48 промила. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK